Det er Stjørdalens blad som skriver om den spesielle historien mandag.

Søndag 25. september gikk stjørdalingen Geir Arne Rødde tur i området rundt familiehytta i Handøl i nærheten av Åre i Sverige. Plutselig fikk jakthundene hans øye på noe hvitt som fløy langs bakken - det viste seg å være en ballong. Han fikk tak i ballongen og la samtidig merke til at det var tapet en håndskrevet lapp til den, med en oppfordring om å ta kontakt på Facebook.

Avsenderne var Louis-James Higginson (27) og kjæresten Olivia Hall (20) fra Manchester i England. Etter å ha feiret forlovelsesfest i Manchester lørdag 24. september, festet de denne lappen på alle partyballongene som var igjen etter selskapet. Høststormen Kirk herjet samtidig over De britiske øyene og ballongene fløy kjapt til himmels over den engelske storbyen, skriver avisen.

Ballongene og papirlappen overlevde både storm og en ferd på 1400 kilometer med skriften intakt. Den hadde blåst så langt på bare ett døgn.

Geir Arne Rødde tok kontakt med paret på Facebook etter funnet, og Stjørdalens blad har i tillegg ringt dem om lappen.

- Det er helt utrolig at den havnet på den andre siden av Nordsjøen og ble funnet bare ett døgn etterpå. Nå må vi nesten legge bryllupsreisen til Norge, sier britiske Louis-James Higginson på telefon fra Manchester, til Stjørdalens Blad.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter