Tidlig søndag morgen fikk politiet melding om en utforkjøring på fylkesvei 66 ved Logtun kirke i Frosta.

Innringeren hadde hørt en bil som kjørte i stor fart og da han kikket ut vinduet, så han en bil som lå på taket.

Brannvesenet kom først til stedet og fant én person inne i bilen. Et stykke unna fant de en annen person som skal ha stukket fra ulykken.

Siktet for ruskjøring

Begge to var trolig i bilen da trafikkulykken skjedde og ble siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Mandag etterforskes saken fortsatt og det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.

- Én person er pågrepet av politiet. Han nekter for å ha kjørt, så får eventuelt videre etterforskning vise om vi klarer å dokumentere at det faktisk er han som har kjørt, eller om det er en annen, sier etterforskningsleder Annar Sparby ved Nord-Trøndelag politidistrikt region sør til adressa.no

Adressa.no har foreløpig ikke fått klarhet i om den siktede mannen, som er i 20-årene, er han som ble funnet i bilen. Det er heller ikke kjent hvorvidt den andre personen, som også ble siktet, nå er sjekket ut av saken.

- Kjørte i stjålet bil

- Bilen var stjålet og spørsmålet er nå hvem som har kjørt den. Det var også rus inne i bildet, og dette blir et tema i forhold til hvem som har kjørt bilen, opplyser Sparby.

Ifølge adressa.nos reporter som var på stedet skjedde ulykken i en sving ved Logtun kirke. Bilen skal ha skrenset i cirka 30 meter, truffet et tre og deretter fortsatt i rundt 20 meter før den stanset.

- Det ser ut til at det har vært høy hastighet, sa operasjonsleder Kjetil Mollan ved Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no ulykkesnatten.

Etter ulykken ble én person fløyet med luftambulanse til St. Olavs Hospital og den andre kjørt til Sykehuset Levanger.