Over 4200 stemmer kom inn da vinneren av Finalemålet 2015 skulle kåres. 51 bidrag kom inn i konkurransen, der det var om å gjøre å vise fram den beste skåringen og målfeiringen.

1390 av stemmene gikk til ni år gamle Adrian Løkken og hans «D e så lætt»-kommentar. Han har dermed vunnet cupfinalebilletter, overnatting og flyreise for fire personer.

- Spiller fotball døgnet rundt

Onkel og «regissør» Bjørn Omar Løkken forteller at niåringen lever for fotballen.

- Han har sin egen ballbinge hjemme i Soknedal hvor han spiller fotball stort sett døgnet rundt. Det var her videoen ble spilt inn. Faren (Asle Olav Løkken) er personen som blir rundlurt i videoen, mens moren (Marthe Stornes Løkken) er en litt pinglete keeper. Begge foreldrene har spilt fotball fra de var små, så fotball ligger i genene til gutten. Fotball er rett og slett livet til Adrian, og det vil være en drøm som går i oppfyllelse om han er en av de heldige som får billett til cupfinalen, skriver onkelen til Adresseavisen før det ble kjent hvem som vant.

I videoen over kan du se hvordan Adrian reagerte da han fikk vite at han vant.

2. og 3. plass

De resterende stemmene var jevnt fordelt på de andre fire bidragene, men de som vinner fire cupfinalebilletter hver er:

Damene i 50-årskrisa fra Voss, innsendt av Unnen Rode. Og bidraget fra Wenche Stuberg-Bjugan, der Viljar fra Verdal skårer og sin versjon av «Sha la lalala, åååå Roosenbooorg».

«Wildcard»

Vinner av «wildcard»-aktiviteten ved å skrive «Stemt» etter avgitt stemme ble Emma Næss (trukket ut fra post på Facebook). Hun vinner da to cupfinalebilletter.

Tusen takk til alle som har sendt inn videoer i konkurransen, og til alle som har stemt.

Adrian Løkken var svært glad for cupfinale-billetten. Foto: pål haugbro