Fredag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt gjennom en glassrute på Plantasjen ved Tillertorget i Trondheim.

Da ambulansepersonell kom til stedet hadde de problemer med å få kontakt med føreren av bilen, en mann i slutten av 60-årene, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo hos politiet i Sør-Trøndelag.

- Mannen hadde kramper, men var ved bevissthet, sier Brandmo.

Fraktet til  St. Olav

Bilføreren ble tatt hånd om av helsepersjonell og kjørt til St. Olavs Hospital. Ingen ytterligere personer skal ha vært involvert i ulykken.

- Føreren ble ikke fraktet til St. Olav på grunn av trafikkulykken, men fordi det sannsynligvis er medisinske årsaker som førte til hendelsen, sier Brandmo.

Mellom fire og fem ruter på Plantasjen er knust, men det ble ingen synlige skader inne i butikken etter ulykken. Planter måtte ryddes unna før bilen kunne fjernes, opplyste Adresseavisens reporter på stedet.

Hørte et høyt brak

Stine Andresen er daglig leder på Plantasjen ved Tillertorget. Hun forteller at de som sto inne i butikken hørte et høyt brak da bilen trakk glassruten.

- De trodde først en reol hadde veltet, sier Andresen.

Hun forteller at en ansatt var ute ved hagesenteret og sto like ved der ulykken skjedde, men at han ikke kom til skade.

- Heldigvis kom ingen ansatte eller kunder til skade og det er det viktigste, sier Andresen som håper det går bra med føreren av bilen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Det ble en del skader på butikken etter at Mercedesen smalt gjennom vinduet. Foto: richard sagen