Det var Trøndelag politidistrikt som meldte en bilbrann ved Rotvollfjæra på Twitter like over klokken 09.00 mandag.

Geir Hilmarsen, politiets innsatsleder på stedet, opplyste overfor Adresseavisen at tre biler fikk skader som følge av bilbrannen.

- Vi fikk melding om brann i et kjøretøy. Det ser ut som at en bil, som har stått parkert, har trillet frem og truffet en annet bil. Begge brenner, i tillegg er en tredje bil litt brannskadet, sa Hilmarsen mens brannvesenet jobbet på stedet.

- Hvordan vil du karakterisere skadene?

- Den ene bilen er åpenbart totalskadet. Det er også store brannskader på den andre og litt på den tredje. Det er en litt merkelig hendelse, fortsatte Hilmarsen.

Brannen ble slukket i 09.40-tiden. Bilbrannen oppsto på en parkeringsplass ved Rotvollfjæra. Politiet vet ikke hvorfor den ene bilen skal ha trillet. Ifølge Hilmarsen var ingen personer sett på stedet.

- Vi undersøker nå om det er vitner til hendelsen, som kan si noe om hvorfor dette startet. Deretter blir det tekniske undersøkelser i etterkant, opplyste innsatslederen.

De to mest brannskadde bilene - som vurderes som totalskadd av politiet - skal nå taues inn for undersøkelser, opplyste Hilmarsen.

To biler ble totalvrak som følge av bilbrannen på Rotvoll. De skal nå taues inn og undersøkes av politiet. Foto: Martin Andersen