Krimteknikere var fredag morgen på plass, for å sikre spor i boligen på Møllenberg i Trondheim, der to personer ble knivstukket.

Stillhet preget nabolaget i morgentimene. I huset vegg i vegg der hendelsen skjedde, lå en av naboene og sov under knivstikkingen.

- Jeg våknet av at politiet hamret på nabodøra og ropte «det er fra politiet», forteller naboen mens hvitkledde krimteknikere er på vei inn i nabohuset.

- Ikke noe gøy

Hun flyttet til Trondheim for kun en måned siden, og jobber i byen. Allerede har hun opplevd flere episoder med bråk i nabolaget. Ingen av dem har likevel vært i nærheten av så alvorlig, som det som skjedde fredag.

- Det er ikke noe gøy når slike hendelser skjer like ved der du bor, sier naboen.

Alvorlig skadd

En mann i 30-årene er alvorlig skadd som følge av knivstikkingen, men skal tilstanden skal være stabil ifølge en pressemelding fra St. Olavs Hospital. Han får behandling på Intensivavdelingen.

I tillegg er en annen ung mann lettere skadd. Begge har status som siktet i saken.

Har avhørt vitner

Fem vitner ble hentet inn til avhør etter hendelsen. Like etter klokka 12 er avhørene gjennomført. Ole Devle ved Krimvakta ved Sentrum politistasjon sier til Adresseavisen at de jobber med å få oversikt over hva som har skjedd i forkant og under knivstikkingen.

- Vi er ferdige med avhørene, og begynner å få et bilde av hva som har skjedd. Nå gjenstår avhør av de to skadde, sier Devle.

Han legger til at det så langt ikke er avdekket hva som var motivet for knivstikkingen.

- Det er i tillegg gjennomført avhør av en av de siktede, som fredag ettermiddag fremdeles sitter i varetekt. Den andre siktede ligger fortsatt på St. Olav, og vil bli avhørt når han er i stand til det, forklarer Devle.

Det ble sikret spor både utenfor og i boligen på Møllenberg. Foto: Håvard Jensen