To kvinner fra Melhus står på søkerlista til den ledige visepolitimesterstillingen i Trøndelag, skriver Trønderbladet. Lena Helene Dalen er den ene. Hun er i dag direktør for Helse, Miljø og Sikkerhet i selskapet Nye veier. Marit Helene Stigen har også søkt. Hun vokste opp i Melhus, men er i dag bosatt i Malvik. Hun er lensmann i Stjørdal og Malvik. Dagens visepolitimester, Marit Fostervold, har også søkt på stillingen.

Sparket ned jernbanebom

Ungdommer sparket ned en jernbanebom på Tinda i Verdal  lørdag kveld. Den ytterste delen av bommen er ødelagt, og politiets operasjonsleder Lars Letnes var usikker på om bommen fungerer. Han sier til Trønder-Avisa at togleder er varslet.

Hjullaster på avveie

Politiet ønsker tips etter at en hjullaster ble stjålet fra Grønøra i Verdal lørdag kveld, skriver Trønder-Avisa.

Veltet og knuste benker

Ved Austrått Fort i Ørland har noen veltet og ødelagt flere benker, skriver Fosna-folket. Tilsynsvakt Gunnar Lien forteller til avisa at det ikke er første gang dette skjer. Sittepartiet er knust på den ene benken, og en benk er kastet ned og blitt liggende ved kanonløpet. Hærverket ble oppdaget tidligere i uka.

Fornøyd Bernhoft på Nerskogen

Jarle Bernhoft ble, ifølge avisa Opp, invitert både på fjelltur og flytur over Trollheimen etter konserten på Nerskogen lørdag. Det måtte Bernhoft og bandet takke nei til, men er ellers strålende fornøyd med Nerskogkonserten.

- Alt har vært flott, publikum var helt topp, og maten var super, sier han til Opp.

Endurosyklister i Oppdal

I Oppdal er syklistene i den norske enduroserien på plass før dagens ritt ned fra fjellet Rauhovden. Opdalingen skriver at det er påmeldt 150-160 syklister fra hele landet.

- Vi har stor tro på at dette kommer til å bli en fartsfylt helg, sier arrangør Trygve Sande til Opdalingen. Han sier at Norge er svært godt egnet til å arrangere en nasjonal enduroserie fordi fartsetappene  skal gå 80 prosent nedover og 20 prosent oppover eller bortover.