Politiet fikk klokken 22.50 lørdag melding om en livløs mann ved siden av en sykkel utenfor et boligkompleks ved Heggstadmoen på Heimdal. Mannen ble erklært død etter forsøk på gjenoppliving.

- Han er brakt til St. Olavs Hospital for obduksjon. Legen som ble kalt ut til stedet sier at skadene kan være forenlig med sykkelvelt, og kriminalteknikerne har ikke funnet noe på stedet som indikerer noe annet enn et sykkeluhell, sier operasjonsleder Trude Carlsson til Adresseavisen søndag morgen.

Ingen vitner

Heller ikke spor inne på adressen tyder på at noe kriminelt har skjedd. Mannen er sendt til St. Olavs Hospital for obduksjon.

- Det er et boligkompleks for i all hovedsak utenlandske arbeidere. Foreløpig har vi ingen vitner, sier innsatsleder Ole Petter Ustad.

Flere politipatruljer rykket ut lørdag.

Kriminalteknikere har undersøkt åstedet, sykkelen og avdøde. Sykkelen ble tatt med inn for videre undersøkelser.

Ikke identifisert

Politiet gikk til å begynne med ut bredt med etterforskningen, og snakket med beboere på stedet. Da hadde ingen sett eller hørt noe.

Sykkelen som vises til venstre ble tatt med inn for videre undersøkelser.

- Det er heller ingen på stedet som kjenner avdøde, sier Carlsson.

Mannen er ikke identifisert.

Klokken 19 søndag kveld er mannen ifølge krimvakta ved Sentrum politistasjon fortsatt ikke identifisert. Det er begjært obduksjon av mannen for å stadfeste identitet. Obduksjonen vil trolig gjennomføres mandag.