Natt til lørdag ble sameiet Munkvoll Gård på Munkvoll i Trondheim utsatt for bodtyveri. Styret anslår at mellom 20 og 30 av kjellerbodene har hatt ubudne gjester.

Deler av tyvegodset er nå kommet til rette. Politiet fant nemlig flere av de stjålne gjenstandene i en bod i sameiet.

- Vi har tatt beslag i en del av tjuvegodset. Det dreier seg om klær, verktøy og andre ting som finnes i boder. Funnet ble gjort i en bod på adressen der tyveriene fant sted, opplyser politiførstebetjent Pål Berg som er fagleder for vinningskriminalitet hos politiet i Trøndelag.

Les også: Tok ut utbytte på 17 mill. før gjeldsforhandlinger

Ifølge Berg har flere av beboerne i sameiet vært innom for å hente ut sine gjenstander, og andre beboere har avtale om å besøke politistasjonen senere. Imidlertid er ikke alle gjenstandene som ble stjålet kommet til rette.

- Ganske mye er funnet, men det er fortsatt ting på avveie, sier Berg.

Les også: Smadret garasjeport med tilhengeren full av felger

- Har dere noen mistenkte i saken?

- Det er en person som er mistenkt. Vedkommende er ikke pågrepet og politiet er på utkikk etter denne personen. Videre etterforskning vil vise om det kan bli aktuelt å rette mistanke mot flere, sier Berg.

Les også: - Har mest lyst til å flytte

- Hva gjør politiet videre?

- Vi er i ferd med å samle anmeldelser og innhente andre relevante opplysninger. Vi tar også imot folk som kommer for å se på gjenstander, sier politiførstebetjenten.

Berg understreker at folk som er utsatt for tyveri og som ønsker å komme for å se på beslaget, må anmelde forholdet til politiet.