Her kommer Trondheims nye pol

Det nye Vinmonopolet på Heimdal etableres i november.

Nytt pol. I november åpner Vinmonopolet i dette bygget på Heimdal. Foto: Jens Søraa

Saken oppdateres.

For nøyaktig ett år siden vedtok Trondheim-politikerne å øke antall utsalgssteder fra sju til åtte , og at dette ble lagt til Heimdal etter Vinmonopolets ønske.

Beste alternativet

Den gang var det ikke bestemt hvor, men nå har Vinmonopolet funnet egnet sted. I søknaden heter det:

«Etter befaring av samtlige tilbud valgte vi å forhandle videre med Ren Heimdal AS. Det er inngått avtale om leie av lokaler i Ringvålveien 3–7. Lokalet i Ringvålveien 3–7 fremstår som det beste alternativet i forhold til publikumsadkomst, parkeringsforhold og annen handel, samt at de tilfredsstiller vår strenge tekniske spesifikasjon, som bidrar til å gi optimale driftsforhold for våre ansatte. Vareleveringen vil bli svært god, og leievilkårene er tilfredsstillende.»

Formannskapet behandlet saken tirsdag, og sa enstemmig ja til beliggenheten.

- Dette vil revitalisere Heimdal sentrum, sa Sissel Trønsdal (Ap).

Morten Opøyen, eiendomsforvalter i Lord Eiendom AS (100%-eier av Ren Heimdal AS, journ.anm.), sier at Vinmonopolet overtar lokalet 30. oktober.

LES OGSÅ: - Vi må kunne kjøpe øl og vin på Ranheim

Åpner i november

- Målet er at polet er klar til åpning den 10. november. Vi relokaliserer Notabene, Boots apotek og Nille slik at polet kommer inn der apoteket er i dag. Vi har ledige lokaler slik at alle butikkene vil være i sokkelen av bygget, sier Opøyen.

Polet vil bli cirka 335 kvadratmeter stort.

I dag er det pol på Byhaven, City Syd, City Lade, Nedre Elvehavn, Valentinlyst, Bankkvartalet og Gamle Oslovei 1–5 på Byåsen.

Gikk du glipp av disse?