- Det er selvfølgelig skuffende at vi ikke har funnet noe nytt. Vi skulle så gjerne fått nye spor med tanke på å komme videre i saken. Med tanke på den savnede, hans familie og venner er det synd at vi ikke kan legge frem ny informasjon, sier etterforskningsleder Arve Vagnild.

Politiet har gått gjennom opptak fra over 20 kamera. Disse er lokalisert i midtbyen, ved Elgeseter bru og områdene ut mot Ila, Marienborg og Stavne.

Sistnevnte områder ble interessante etter at det ble funnet spor av savnede Rakavan Jeevaharans mobil på en basestasjon som pekte mot bevegelser lenger vest i byen enn det man først hadde antatt.

Les også: Politiet flytter og utvider søket etter savnet BI-student

Varierende kvalitet

- Nå går vi igjennom kamera fra St. Olav. Bare de har 20 kamera. Noe av utfordringen er at vinklene på kameraene går inn mot vegg for å overvåke fasaden på byggene de står på og lite ut mot gaten. I tillegg er det mørkt. Kvaliteten på opptakene er også forskjellige, sier Vagnild.

Les også: 21-åring har vært savnet i en uke

Politiet har gått bredt ut og hentet inn opptak fra kamera de vet står i byen, de har gått ut og lett etter kamera og de har bedt folk som har opptak om å sende inn disse.

- Vi ser også at en del kamera som står ute ikke har opptaksfunksjon eller ikke lenger er i bruk, sier Vagnild.

(Hold pekeren over de røde ringene i grafikken over for mer informasjon)

Nye taktiske tiltak

Politiet har funnet bilder de har bedt familien se nærmere på, men det ble ikke treff.

- Hva gjør dere om det heller ikke blir treff på de siste bildene fra sykehuset?

- Da må vi gå på nye taktiske tiltak som for eksempel å snakke med flere i omgangskretsen og finne ut om det er noen som kan sitte på verdifull informasjon, sier Vagnild.

Les også: Hørte lyder da de ringte savnet students mobil

Etterforskerne mener å ha oversikt over hva den savnede studenten gjorde før han dro til The Mint på fadderfest forrige mandag, men finner ingenting som senere skulle føre til at studenten forsvant.

Politiet er interessert i tips i forbindelse med saken, og kan kontaktes på telefon 02800.

Les også: Her er sporene etter den savnede