Klokken 18.25 lørdag kveld pågrep politiet en mann i begynnelsen av 40-årene i Trondheim. Han er siktet for legemsbeskadigelse etter en voldsepisode i Fossegrenda natt til lørdag. Det bekrefter krimvaktleder Wenche Johnsen ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Ble skadet med kniv

Voldsepisoden skjedde tidlig på natta. Tre eller fire menn skal ha gått til angrep på en mann i midten av 30-årene. Ifølge operasjonsleder Rune Brandmo hadde mannen blant annet blitt slått, sparket og rispet med en kniv på fingrene.

- Han skal blant annet ha blitt sparket ned en trapp, sa Brandmo til adressa.no lørdag morgen.

Søker ikke etter andre

Den fornærmede har i ettermiddagstimene blitt avhørt av politiet. Krimvaktleder Johnsen opplyser at hva som skjer videre i saken vil avhenge av hva den fornærmede har forklart. Det vil da vurderes om man skal søke etter de andre gjerningsmennene.

- Akkurat nå har vi ikke noe aktivt søk gående, sier Johnsen, som ikke hadde hatt anledning til å se gjennom avhøret ennå.

Ifølge henne har mannen som ble utsatt for volden en del skader i ansiktet, men øvrige skader har hun ikke oversikt over.

Den pågrepne vil bli avhørt i løpet av kvelden. De involverte er østeuropeiske statsborgere, og operasjonsleder Brandmo sa lørdag morgen at krangelen kunne ha sitt utspring i konflikter fra hjemlandet.

Ambulansepersonell tok hånd om den skadde etter slåsskamp på en fest. Foto: Jonas Bjørkli