En kvinne i 20-årene skal ha blitt overfalt bakfra og voldtatt på Flatåsen i Trondheim natt til mandag. Hun skal ha blitt angrepet på et grøntområde på Flatåsen da hun var på vei hjem.

Tirsdag har politiet ikke noe nytt å meddele fra etterforskningen.

- Det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på stedet, og det kan ta litt tid å få svar på prøvene. Men vi har ingen grunn til å tro at dette ikke har skjedd, sier leder for voldtektsteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Nina Kristin Flo Mørkved, til adressa.no.

Foreløpig er ingen pågrepet i saken.

Les også: - Skremmende at det skjedde i nabolaget vårt (PLUSS)

Ber om tips

Kvinnen, som skal inn til nytt avhør tirsdag, har gitt en beskrivelse av gjerningsmannen.

Gjerningsmannen skal være cirka 175 cm høy, ha vanlig kroppsbygning og være mellom 25 og 30 år. Han har mørkt hår og mørke øyne, og skal ha utenlandsk bakgrunn. Han hadde mørkeblå jakke med hette som han hadde dratt over hodet. Han var ikledd en lys dongeribukse som så slitt ut.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokka 02.00 og 02.15 i Øvre Flatåsvei natt til mandag. Kvinnen klarte å varsle bekjente, og så dro hun til voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital.

Politiet ber om hjelp fra publikum. Dersom noen har sett noe mistenkelig i det aktuelle området på Flatåsen i natt, ta kontakt med politiet på 02800.

- Det er viktig for oss å kartlegge bevegelsene i området. For oss kan alt være viktig, sier Mørkved.

Krimteknikere satte opp telt for å unngå at spor forsvant fra åstedet. En kvinne har meldt om en voldtekt på Flatåsen i natt. Foto: terje svaan