- Vi har identifisert personen som ble funnet død på Østre Rosten fredag, sier krimvaktleder Kjersti Lysholm ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Ved 19-tiden bekrefter hun at de har fått varslet de nærmeste pårørende.

I en pressemelding opplyser politiet at avdøde er en person som ble meldt savnet til politiet for syv måneder siden. Fredag opplyste politiet at det dreide seg om en voksen mann.

Funnet i skogholt

Den avdøde har lørdag ettermiddag blitt undersøkt av patologer på St. Olavs Hospital. Undersøkelsene ble avsluttet like før klokken 19.

«Obduksjonen viser ingen spor som tyder på at avdøde har vært utsatt for en kriminell handling,» heter det i pressemeldingen fra politiet.

Som følge av resultatene av obduksjonen har politiet avsluttet vaktholdet i området der den avdøde ble funnet. Området er frigitt, opplyser politiet.

Den avdøde mannen ble fredag ettermiddag funnet i dette området av en turgåer, som var ute for å gå med hunden.

Mistenkelig dødsfall

Politiet omtalte først likfunnet som mistenkelig, og de rykket ut med store ressurser til stedet hvor liket ble funnet. Noe av bakgrunnen for at dødsfallet ble omtalt som mistenkelig var at den første meldingen politiet fikk gikk ut på at liket var innpakket.

Etter nærmere undersøkelser kunne politiet avkrefte dette.