Innsatsleder Geir Arne Sjøhagen ved Sør-Trøndelag politidistrikt sier til Adresseavisen at politiet fikk melding om en alvorlig skadd person.

- Vi rykket ut med helse. Det ble gitt førstehjelp på stedet, men livet sto ikke til å redde. Vedkommende er død, sier Sjøhagen.

Sjøhagen sier at politiet foreløpig ikke kjenner årsaken til det som har skjedd.

- Vi tar nå hånd om de som drev med livreddende førstehjelp, de får krisehjelp, sier han.

Gjennomfører avhør

Krimvaktleder Bård Jacobsen sier til Adresseavisen at politiet har gjennomført avhør på stedet, og at fire personer avhøres hos krimvakten mandag kveld.

- Det er folk som har vært i umiddelbar nærhet, eller som har bistått med gjenopplivingen, sier Jacobsen.

Han forteller at politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

- Vi holder alle muligheter åpne. Foruten etterforskere og annet innsatspersonell som foretar avhør, så har vi også sendt kriminalteknikere til stedet, sier Jacobsen.

Han sier at politiet også har foretatt en rundspørring i nabolaget. Jacobsen sier at politiet også innhenter etteretningsopplysninger.

I 21-tiden var krimteknikere ennå ikke ferdig på stedet, og politiet hadde heller ikke gjort seg ferdige med avhør av vitner.

- Forferdelig

Styreleder Kenneth Engen Mauseth i Gartnerhaugen borettslag har vært i kontakt med politiet om saken.

- Det var først en nabo som ringte meg og fortalte om det. Det er forferdelig at noe sånt har skjedd her, sier Engen Mauseth.

Personen som ble funnet død er en mann som er født i 1955, ifølge politiet.

Teknikere fra politiet kom til stedet i 18.30-tiden mandag kveld.

Minst seks politifolk var på stedet mandag kveld og flere politifolk kom til etter hvert, ifølge Adresseavisens reporter på stedet. Politiet sperret av et større område på stedet.

Kenneth Engen Mauseth i Gartnerhaugen borettslag. Foto: berit baumberger
Krimteknikere fra politiet ankommer stedet. Foto: Leikny Havik Skjærseth
Innsatsleder Geir Arne Sjøhagen forteller at de fikk først melding om en alvorlig skadd person. Foto: Leikny Havik Skjærseth