Rundt klokken 23.30 torsdag kveld rykket væpnet politi ut til Midtbyen med flere patruljer.

Politiets innsatsleder Geir Hilmarsen opplyser at en kvinne har blitt knivstukket i nærheten av et gatekjøkken i Brattørgata.

- Kvinnen ble fraktet til St. Olavs Hospital. Jeg kjenner ikke til skadeomfanget. Vi har beslaglagt en kniv, sier Hilmarsen.

Beslagla kniv

Kvinnen skal ha kommet inn på kebabstedet før hun ble fraktet til sykehuset. Politiet har fredag morgen en formening om hvor knivstikkingen skjedde, men vil ikke gå ut med disse opplysningene.

- Det er en kvinne som mistenkes, og vi vet hvem hun er. Vi har jobbet med å sikre spor, og jobber også med taktisk etterforskning, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt fredag morgen.

Ingen pågrepet

Væpnet politi lette etter den mistenkte natt til fredag. Klokken 19.49 fredag kveld er det fortsatt ingen pågrepne i saken, opplyser kriminalvakta i Trondheim.

Det er ikke kjent om det var vitner til selve knivstikkingen, men det skal ha vært personer på kebabstedet da den skadde kvinnen kom dit.

Ifølge innsatsleder Geir Hilmarsen er det beslaglagt en kniv. Politiet antar at det er kniven gjerningspersonen brukte da en kvinne ble knivstukket. Utestedet på bildet har ikke noe med hendelsen å gjøre. Foto: Joakim Slettebak Wangen