Politiet melder på Twitter søndag morgen at 16 beboere ble evakuert da det tidlig søndag morgen brøt ut brann i Sildråpevegen på Angelltrøa.

Ifølge operasjonsleder Erling Landrø kan det imidlertid dreie seg om så mange som rundt 20 personer. Meldingen om brannen kom inn klokken 04.47.

- Det brøt ut brann i et garasjeanlegg, men heldigvis fikk brannvesenet raskt kontroll. Det var en del hus og leiligheter i nærheten som vi valgte å evakuere for sikkerhets skyld, sier Landrø.

Fikk flytte tilbake

Da brannen var slukket og leilighetene var luftet ut fikk samtlige lov til å flytte tilbake igjen.

- Vi har krimteknikere på tur søndag morgen for å se om man kan finne ut brannårsaken, sier Landrø.

Brannen førte til materielle skader på et garasjeanlegg, og i tillegg fikk to biler betydelige skader i forbindelse med brannen. Ingen personer kom til skade.

Mann oppførte seg rart

Kriminalteknikere fra politiet var søndag morgen på stedet for å sikre spor. Politiet har blant annet fått tips om en person skal ha oppført seg merkelig ved brannstedet i morgentimene, og sjekker derfor om brannen kan være påtent.

- Han befant seg ikke så langt unna der det brant. Han skal blant annet ha lagt seg ned, og deretter forlatt stedet da han ble anropt, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet har hatt hund på stedet for å sikre seg sporutgang, men søket var resultatløst.

- Foreløpig holder vi alle muligheter åpne. Vi har nettopp startet etterforskning og ikke konkludert noe om brannårsaken, sier krimvaktleder Bård Jacobsen ved Sør-Trøndelag politidistrikt.