Hjulet ble revet av den hvite personbilen og ble liggende midt mellom bilene etter kollisjonen. Foto: Jonas Bjørkli

En personbil kolliderte rundt midnatt natt til lørdag med en sivil politibil like ved utløpet til Marienborgtunnelen i Ilsvika.

- Politibilen var ikke på utrykning, så dette er en vanlig trafikkulykke med personskade, sier innsatsleder Anlaug Oseid ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Personen i politibilen skulle inn på politihuset en tur, og får da denne bilen i front. Bilen klarte ikke svingen, fortsetter Oseid.

Feil kjørefelt

Personbilen kom fra Byneset-siden, mens politibilen kom ut av Marienborgtunnelen. Personbilen skal ha kommet over i feil kjørefelt og truffet tjenestebilen i fronten.

Politimannen satt alene i bilen, mens det var tre personer i den andre personbilen. Det var også en politihund i politibilen som skal ha kommet uskadd fra hendelsen.

Tar blodprøve

Det ble tatt alkotest av føreren av personbilen på stedet.

- Denne ga ikke noe utslag, men vi har tatt med føreren inn til politistasjonen for å ta blodprøve, sier Oseid.

Hun har ingen formening om det har vært høy hastighet involvert. De involverte i ulykken ble sjekket av helsepersonell, og minst en person ble fraktet på båre i ambulanse til St. Olavs Hospital.

- Vedkommende er ikke alvorlig skadd, men det er ganske store materielle skader, sier Oseid.

Politiet har avhørt vitner på stedet, og vil etterforske saken på vanlig måte.

Den sivile politibilen i forgrunnen ble truffet av den hvite personbilen i bakgrunnen og fikk store materielle skader. Foto: Jonas Bjørkli
En person ble fraktet vekk i ambulanse fra stedet. Foto: Jonas Bjørkli