Flere personer ble vitner til at en kvinne ble dratt inn i en bil på Møllenberg i Trondheim lørdag ettermiddag. Ifølge vitnene skal det ha sett ut som om det ble brukt makt. Politiet rykket etter hvert ut til en leilighet knyttet til hendelsen, og to menn ble tatt inn til avhør. En av dem ble siktet for frihetsberøvelse.

- Mannen som er siktet i saken har gitt sin forklaring, og har ikke erkjent straffskyld i saken, sier krimvaktleder Per-Einar Flatås ved sentrum politistasjon til adressa.no. Ifølge NTB har mannen forklart at han bare ville kjøre kvinnen vekk fra et miljø han mente ikke var bra for henne.

Mannen er løslatt etter avhør.

LES OGÅ: - Kvinne ble tatt tak i og kastet inn i en bil på Møllenberg

Kvinnen ble også funnet i leiligheten, og sendt til St. Olavs Hospital for en legesjekk. Søndag er hun imidlertid ikke lenger på sykehuset.

- Vi håper på å få avhørt kvinnen i dag, men vi har ikke fått tak i henne, sier Flatås, som er sparsommelig med opplysninger i saken.

Det er mye som tyder på at de involverte visste om hverandre, men ifølge politiet lørdag kveld var det ennå ikke avklart hva slags relasjon det er mellom kvinnen og den siktede.