En trafikkulykke i Osloveien mellom Stavne og Sluppen bru i Trondheim førte til en god del forsinkelser i trafikken fredag morgen.

- Det er en semitrailer som skal ha kjørt inn i tre personbiler. Det er ikke meldt om noen store personskader, men én person klaget på smerter i nakken. Vedkommende er tatt hånd av helsepersonell på stedet, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Stengte veien

Like før klokka 09.00 ble det meldt fra adressa.nos reporter på stedet at veien ble åpnet for trafikk, og semitraileren var fjernet fra stedet.

Osloveien ble stengt etter ulykken, og all trafikk fra Byåsen og Marienborg ble stoppet og omdirigert mot Marienborg av politiet.

- Det går tregt, men det skal være mulig å komme seg forbi ulykkesstedet, sa trafikkoperatør Pål Olufsen hos Veitrafikksentralen til adressa.no tidligere på morgenen.

Ulykken skal ha skjedd nærmere rundkjøringen ved Stavne, og adressa.nos reporter på stedet fortalte om lange køer i begge retninger.

Tre biler i grøften

Kjedekollisjonen skjedde i sørgående retning, og tre personbiler sto i grøften på stedet. I tillegg sto en semitrailer delvis utenfor veien.

Brannvesenet var også på stedet for å rydde opp i veibanen.

Politiet vet ikke årsaken til ulykken, men det vil bli opprettet en sak på hendelsen.

- Det vil bli vurdert førerkortbeslag, men det er ikke tatt stilling til ennå, sier Lægdheim.

Den ene bilen fikk bakruten knust. Foto: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN
Politiet vil opprette sak etter ulykken. Foto: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN
Sivilt politi stanset trafikken i Osloveien. Foto: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN