Voldtekten av kvinnen i 20-årene skal ha skjedd natt til søndag i Midtbyen i Trondheim. Ingen er så langt mistenkt i saken.

- Kvinnen har levert anmeldelse. Hun forteller at noen skal ha tatt tak i henne, uten at hun fikk med seg hva som skjedde. Fra det øyeblikket husker hun ikke noe, før hun kommer til seg selv kort tid etter hendelsen skal ha skjedd. Da var hun et annet sted i Midtbyen, som også er utendørs, forteller krimvaktleder Alfred Kviseth ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Etterlyser tips

Han opplyser at de ikke har en klar forståelse av akkurat hva som har skjedd i tidsrommet kvinnen skal ha blitt utsatt for overgrepet.

- Men da hun kom til seg selv var hun av den formening at hun var utsatt for et seksuelt overgrep, sier Kviseth.

Hvor selve handlingen skal ha skjedd og akkurat når, er politiet usikre på. Politiet mener imidlertid at det skal ha skjedd i området mellom Tovet og Statens hus i Midtbyen, kort tid etter midnatt.

- Vi etterlyser tips fra folk som skal ha vært i området, sier Kviseth.

Sikrer overvåkningsbilder

Kviseth opplyser at de har avhørt noen vitner, men det er ingen som har meldt seg selv om de har etterlyst potensielle vitner.

- Disse vitnene er folk som har møtt kvinnen kort tid før handlingen skal ha skjedd. De har ikke annen informasjon enn hva som skjedde der, så det er ikke avgjørende for etterforskningen, sier krimvaktlederen.

Politiet har og vil sikre seg opptak fra overvåkningskamera i området.

- Det er noe vi jobber med, sier Kviseth.

Han opplyser at kvinnen har ytret ønske om bistandsadvokat, uten at dette er oppnevnt da adressa.no var i kontakt med ham.