Ugjerningen skjedde tidlig søndag morgen. En kvinne og en mann i godt voksen alder låste seg inn, pakket bagen full av treningsvekter og slepte den med seg ut av treningssenteret Impulse på Lade.

Glemte igjen id-kort

En lang hvit stripe i gangen er et synlig bevis på et tungt tyveri. Saken ble imidlertid raskt oppklart ettersom gjerningspersonene etterlot seg tydelige spor.

- De to hadde glemt igjen et id-kort. Jeg tok med bilder og video til politiet. Saken løste seg ganske raskt, og vi har fått igjen vektene, sier senterleder Harald Buan.

Buan opplyser at alle vektene fra fem til ti kilo var blitt stjålet, i tillegg til to sett på 20 og 22.5 kilo og diverse annet småutstyr.

- De to var medlemmer her. Kortet deres er nå sperret og de kommer ikke til å få trene her mer. Politiet har vært hjemme hos dem og vi har fått vektene tilbake, så da er det bare å komme og trene, sier en fornøyd senterleder.

Avhørt i dag

Krimvaktleder Are Løw-Owesen ved Sentrum politistasjon i Trondheim forteller at kjæresteparet ble avhørt tirsdag. De har lagt kortene på bordet og erkjent forholdet.

- Det er ikke tatt en avgjørelse på hva slags reaksjon de kan vente seg. De er begge dimmitert nå, sier han.

Mannen er født i 1969, mens kvinnen er født i 1967. Begge er bosatt i Trondheim.

- Mannen er en kjenning av oss, opplyser Løw-Owesen.