Adresseavisen er avhengig av observante og nysgjerrige lesere som sender redaksjonen tips. Hver måned strømmer det inn små og store tips som kan bli en nettsak, et opsplag i papirutgaven, en Ukeadressa-reportasje eller et videoklipp laget av våre tv-reportere.

Send inn tips

Mange er også flinke til å sende inn bilder og videoer som vi bruker i våre artikler. Redaksjonen er takknemlig for alle tips, og hver måned honorerer vi de beste tipsene som har kommet inn med noen ekstra kroner.

Du bør lagre nummeret til Adresseavisen med en gang: 07200.

Har du et tips så kan du også sende inn til webred@adresseavisen.no eller sms/mms med kodeord TIPS til 07200.

Dette er de beste tipsene som kom inn i løpet av mars:

Helsetopper på sponset ferie

En rekke artikler i Adresseavisen om trønderske helsetopper på sponset turer startet med et tips fra en observant leser.Sør-Trøndelag pleie- og omsorgsforum har eksistert i over 30 år. Siden nitti-tallet har helseledere som har deltatt i forumet reist på sponsormidler til Kina, USA, Cuba, Italia, Danmark og Sverige.

Tipseren kan forvente seg 10 000 kroner inn på konto.

Knivdrama på buss

En passasjer ble knivstukket i ansiktet på en buss i Trondheim 22. mars. Mannen fikk behandling på St. Olavs Hospital etter knivepisoden. Bussjåføren måtte stanse bussen ved Lerkendal etter at det oppsto bråk mellom tre personer. De kom stormende frem i bussen, og den siste hadde en kniv i hånda. Politiet startet jakten på gjerningsmannen, og hadde også en væpnet aksjon mot en bolig. Det var en leser som tipset om dramatikken først.

Tipset honoreres med 1000 kroner.

Fem personer gjennom isen

Påskeaften ble dramatisk da fem personer gikk gjennom isen i Åfjord. Først gikk én person gjennom isen, deretter fire andre personer som forsøkte å redde vedkommende. Det hele utløste en stortstilt redningsaksjon hvor bådeluftambulanse, Sea King-helikopter, politi, brannvesen og vanlige ambulanser deltok. Tre personer ble sendt til St. Olavs Hospital etter hendelsen.

Flere lesere tipset og leverte bilder fra den dramatiske hendelsen

Det honoreres med 1000 kroner.

Trønderske helsetopper har vært verden rundt på sponsede feriereiser. Foto: faksimile