Poenget med en bydelsside er å filtrere og sortere de aktuelle nyhetene for deg, samt gi deg en mulighet til å delta. Dette er en unik sjanse til å delta med engasjementet for lokalmiljøet ditt.

Alt på ett sted

Først og fremst: Vi søker for deg.

– Bydelssiden finner akkurat de sakene som er aktuelle i ditt lokalmiljø, sier Mia Kristin Midtbø som leder prosjektet.

– Når du klikker deg inn på siden, har vi allerede søkt gjennom flere andre medier, nettsidene til en rekke lag, organisasjoner, idrettsforeninger, offentlige institusjoner og andre. Her kommer det opp relevante treff om din bydel.

Og dessuten: Du er viktig.

– Disse sidene er åpne for at du selv kan delta.

Mia forklarer: – Vi ønsker at alle idrettslag, velforeninger, hobbylag, velferdstiltak, frivillighet og andre tilbud skal omtales her. Og derfor utfordrer vi alle som er engasjert i disse tingene til å delta og bidra med innhold.

Vil du diskutere fritidstilbudet eller veistandarden i din bydel? Lag en debattråd om det du er opptatt av.

Vil du fortelle om noe eller har du et godt bilde? Lag en tekst eller sett inn bildet.

Skal dere ha dugnad eller loppemarked? Før det inn i aktivitetsguiden.

Utfordrer

Vi utfordret Guri Solem fra Byåsen Idrettslag til å legge inn ett debattinnlegg, en sak og en aktivitet på Byåsen sin bydelsside. – Kjempemessig. Dette kan vi få god bruk for, var responsen fra styremedlemmet, som har mailet oppfordringen til de som leder de ulike grenene i laget.

– Vi brenner jo for navnedebatten på den nye byskolen vi da, sier elevrådsleder ved Gerhard Schøning, som lover sak om det. Han oppfordrer alle andre elevråd til å skrive om ting de er opptatte av.

Her er bydelssidene:

Midtbyen

Byåsen

Lade

Tiller/Hårstad