Ifølge politiet i Sør-Trøndelags Twitter-logg har det vært en rekke mindre oppdrag for tjenestemenn og kvinner natt til søndag. Dette er en oversikt over meldingene fra operasjonsleder i Sør-Trøndelag.

Klokken 01.30: Tre personer, to menn og en kvinne pågripes på Lademoen. Der er de tre mistenkt for å ha vært i besittelse av og ha brukt narkotika. Samtlige innbringes til politihuset i sentrum.

Klokken 01.30: Operasjonsleder melder at en mann i 30-årene har vært involvert i slåssing på et serveringssted i Midtbyen. Mannen får bli med politiet «hjem» til stasjonen.

Klokken 01.30: Mer slåssing, denne gangen med en mann i 20-årene i hovedrollen. Mannen skal ha slått til en vakt ved et utested i sentrum og blir innbrakt.

Klokken 01.30: Utrykning fra politi og brannvesen til en bygård på Øya i Trondheim. Der luktet flere personer røyk fra en leilighet. Det viser seg at oppdraget kan avbrytes. Lukten skyldes matlaging.

Klokken 02.30: Nok en mann i 30-årene lager kvalm ved et utested. En politipatrulje sørger for at mannen får beskjed om at han er uønsket som gjest, ikke bare på utestedet, men i Trondheim sentrum.

Klokken 02.30: Kvinne i 40-årene må være med til politistasjonen etter husbråk hvor det skal ha blitt brukt vold på Kattem i Trondheim.

Klokken 02.30: Politipatruljer på utrykning finner en mann som hadde hoppet i Kanalen i sentrum. Den våte, kalde mannen hevdet at han bare isbadet og får beskjed om å gå hjem og tørke seg.

Klokken 03.30: En ung kvinne (20) fraktes til legevakta av en patrulje. Da hadde kvinnen blitt funnet svært full i sentrum.

Klokken 05.30: Politiet stopper fest på Møllenberg. Naboer hadde gått lei av lyden og varslet fra.

Klokken 05.30: Mer festbremsing, denne gangen øst i Trondheim. Nok en gang var høyt lydnivå og naboklager årsaken.

Klokken 06.30: En leilighet hadde blitt ramponert på Kolstad i løpet av natten. To mannfolk blir med patruljen inn til politihuset.

Klokken 07.30: Utrykning til E6. På strekningen ved Sluppen var en mann sett i veibanen. Der sto mannen og veivet med armene, ifølge operasjonsleder.