Politiet har satt store ressurser i sving for å oppklare hva som skjedde da en 14-åring skal ha blitt truet og ranet på Tiller onsdag kveld.

Det ble onsdag meldt at tenåringen hadde blitt utsatt for vold og blitt fratatt telefonen. Det skal også ha blitt vist frem et våpen.

Les også: Gutt (14) ranet og truet med håndvåpen på Tiller

- Vi har fremdeles ikke funnet noe våpen. Opplysninger vi sitter på tyder på at det har vært et våpen inne i bildet, men vi har ikke klart å verifisere dette ennå, sier seksjonsleder ved Heimdal lensmannskontor, Elisabeth Kalvøy.

Avhører flere tenåringer

Flere ungdommer på samme alder skal ha vært til stede, da episoden fant sted i nærheten av City syd. Ifølge vitner kunne det være snakk om tre gjerningsmenn. Det er torsdag gjennomført flere avhør.

Kalvøy forteller at de fortsetter med etterforskningen for fullt utover dagen.

- Det er fortsatt usikkert på hva som har skjedd. Vi har heller ikke pågrepet noen i saken, sier seksjonslederen.

Vil sikre tekniske bevis

Ingen av de involverte i saken skal ha direkte tilknytning til Tiller eller området der hendelsen fant sted onsdag kveld.

Ifølge Kalvøy ble både en telefon og et mindre pengebeløp stjålet fra 14-åringen.

- Vi ser svært alvorlig på saken, og jobber blant annet med å sikre tekniske bevis fra stedet. Så langt har vi en del sprikende forklaringer, så det gjenstår en del etterforskning før vi er i mål, sier hun.