- Det har vært et væpnet ran på Bunnpris på Jakobsli. En person truet to ansatte med kniv og ville ha penger, sa operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

Meldingen om ranet kom klokken 22.45 torsdag kveld. Butikken ligger i Jakobsliveien ved Skovgård, og politiet søkte med hund i Charlottenlund-området etter ranet. Raneren blir beskrevet som 175 centimeter høy, ikledd svart finlandshette, grå treningsbukse, svart jakke og svarte votter.

- Vi ønsker spesielt observasjoner til og fra butikken i tidsrommet 22.30til 23.00. Vi ønsker også andre tips som kan ha betydning for saken, opplyste politibetjent Robert Løkken ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Løkken sa han ikke vet hvor store verdier som er borte fra butikken.

Politiet kan kontaktes på 02800.

LES OGSÅ: Væpnet ran av butikk iTrondheim

Gjort beslag

Natt til fredag kom krimteknikere til åstedet. Fotavtrykk utenfor butikken ble dokumentert, før krimteknikerne tok seg inn i butikken.

- Det er også gjort andre beslag i Charlottenlund-området, uten at jeg kan gå inn på hva dette er, sa operasjonsleder Tore Kyllo.

- Vil innhente opplysninger

Videre vil politiets teknikere fortsette arbeidet med funn fra åstedet.Politiet vil også innhente opplysninger fra potensielle vitner for å se om dekan få et større bilde av hendelsen.

Natt til fredag ble fotavtrykk utenfor butikken dokumentert avkrimteknikere.

- Det er også gjort beslag av gjenstander fra en leilighet i nærheten avbutikken, opplyste politibetjent Robert Løkken.

De to ansatte som var i butikken da ranet skjedde ble ikke fysisk skadd.

Butikkens daglige leder ønsket ikke å kommentere saken.

Mistenkelig oppførsel

Natt til fredag pågrep politiet en mann i Midtbyen. Han ble løslatt fredag morgen, etter å ha blitt undersøkt av lege for skader han har pådratt seg.

- Skadene er ikke relatert til denne saken. Juristen mener vi ikke har grunnlag for å holde på ham, og det er ikke fare for bevisforspillelse, sa operasjonsleder Ebbe Kimo.

Mannen ble pågrepet etter at han tok buss fra området til Midtbyen.

- Han oppførte seg på en måte som gjør at han kan mistenkes. Han hoppet av bussen da han skjønte at han ble iakttatt.

Etter at mannen var pågrepet, stoppet politiet bussen på Skovgård for undersøkelser og beslag av video.

Krimteknikere undersøkte området utenfor Bunnpris-butikken. Natt til fredag ble en mann som kan ha tilknytning til ranet pågrepet i Midtbyen. Foto: Joakim Slettebak Wangen
Den pågrepne tok en buss fra området hvor ranet ble begått. Politiet undersøkte bussen i etterkant av pågripelsen. Foto: Joakim Slettebak Wangen
Krimteknikerne gjorde funn som kan knyttes til ranet på Charlottenlund. Foto: Joakim Slettebak Wangen