I dag tidlig hadde politiet et møte om etterforskningen av det angivelige drapet på Vibeche Sofie Falck Danielsen (48), og ifølge politioverbetjent Geir-Ole Momyr intensiverer de nå etterforskningen.

– Vi har satt på enda flere etterforskere i saken. Det er mye vi skal gjøre, sier Momyr.

Dumpet

Den 48 år gamle kvinnen ble meldt savnet torsdag morgen, og politiet mener at hun ble drept, fraktet til området rundt Marinen og dumpet i eller ved Nidelva. Dykkere fra Trøndelag brann- og redningstjeneste har i helga søkt etter kvinnen, men uten å gjøre funn.

Søndag kveld ble det tatt  bruk en markør – en dukke – for å finne ut hvordan et objekt driver med strøm- og vannføring nedover elva.

To båter jobbet sammen om dette; den ene holdt markøren, i en line. Markøren fløt nedover elva, og blinket av og til. Der den stoppet opp underveis, ble det gjort søk.

Fire siktet

Fra morgenen i dag er det ikke gjort nye søk i elva. Klokken 11 er det imidlertid planlagt et nytt møte på politihuset hvor spørsmålet om hva som skal skje videre med søket avgjøres, opplyser Momyr.

Totalt fire personer er siktet i saken. Et samboerpar (47 og 34 år) er siktet for drap eller medvirkning til drap. Mens to menn (39 og 51 år) er siktet for bevisforspillelse i saken. 51-åringen er den forsvunnede kvinnens samboer.r

Store letemannskaper fortsetter letingen etter den savnede kvinnen i Trondheim. Foto: Rune Petter Ness