- Nettene har vært veldig hektiske. Noen ganger tar det litt av, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Hele 321 oppdrag ble loggført fra fredag ettermiddag til søndag. I dette tidsrommet var 32 personer innom arresten ved Sentrum politistasjon.

Fredag

18.09: Ved et utested i Carl Johans gate fant en mann i 30-årene det for godt å vise fingeren til en polititjenestemann. Gesten ble ikke satt pris på og mannen kan vente seg en bot.

20.34: En krangel mellom utleier og hans leieboer førte til at politiet rykket ut til en adresse på Byåsen. Det var ampert mellom partene, men etter en kort megling gikk leieboeren med på å hente de siste møblene sine ved en annen anledning.

23.20: En mann i slutten av 20-årene ble fersket under vannlating på et telt som tilhører et utested på Solsiden. Ifølge politiets melder skal mannen også ha kastet en flaske. Han forlot utestedet før politipatruljen nådde frem, men kom tilbake og prøvde å ta seg inn i en leilighet i nærheten. Mannen blir anmeldt for urineringen.

Lørdag

01.19: Et vitne varsler om en bil som kjører veldig svingte og mellom andre biler i nærheten av Studentersamfundet. Bilen er på vei ut av sentrum og i krysset ved Siemens melder et annet vitne om fart i over 100 km/t. Flere politipatruljer blir sendt ut. Bilen blir plukket opp igjen ved Tonstadkrysset og stopper ved Heggstadmoen. Da har en passasjer gått ut for å spy. Politiet mistenker sjåføren, som er 18 år, og de to passasjerene for promillekjøring. Mistanken bekreftes av en utåndingsprøve. De tre hadde vært på byen og kjørte hjem, en dårlig start på sjåførkarrieren for 18-åringen.

03.44: En svært beruset mann i 40-årene sover utendørs i Heimdal sentrum. Han våkner litt til når politipatruljen kommer, men kan fortsette natten innendørs hos politiet i sentrum.

06.53: Tolv ruter er knust på Sjetne skole. Politiet finner en stein, men ingen personer inne i bygget. Samtidig har vitner observert tre yngre personer i det aktuelle tidsrommet. Politiet mener å vite at personene er elever ved skolen og oppretter sak på skadeverket.

11.33: En person blir forulempet ved arbeidsplassen i Midtbyen. Politipatruljen bortviser flere personer.

Midnatt: En aggressiv mann truer vaktene ved et privat arrangement på Leangen travbane. Mannen pågripes og blir innbrakt. Han kan vente seg et forelegg.

Søndag

01.22: En tilfeldig forbipasserende ser en finsk mann i 30-årene som ligger i vannet ved Solsiden. Han blir hentet opp av vannet. Mannen er blå og kald, men puster. Den forbipasserende gir førstehjelp til mannen fraktes til St. Olavs Hospital. Sykehuset melder tilbake at mannen er stabil i nitiden på morgenen.

01.44: En 21-åring fra Trondheim blir stoppet av politiet ved Sirkus shopping. Mannen er kjent av politiet fra før og han er mistenkt for promillekjøring. Utåndingsprøven viser at mannen er beruset. Han blir innbrakt og politiet oppretter sak.

02.46: Brannvesenet og politiet varsles om bålbrenning på en kai i Fjordgata. Patruljen finner et lite bål, men ingen folk. Bålet sparkes i kanalen. Det er fortsatt bålforbud i Trondheim.

04.00: En person som har leid Nardo klubbhus får problemer med ubudne gjester som prøver å ta seg inn. Da politipatruljen kommer frem til stedet har de ubudne gjestene forsvunnet.

04.04: Det er kraftig røykutvikling fra en leilighet på Lademoen. I leiligheten ligger en kvinne i midten av 20-årene og sover. I ovnen finner brannvesenet en svartstekt Grandiosa. Ingen skal ha blitt skadd og politiet oppretter sak.

04.15: En 19-åring har fått pålegg om å forlate sentrum etter at han var involvert i en episode tidligere på natten. 19-åringen har ignorert pålegget og blir på nytt involvert i en hendelse hvor politiet blir tilkalt. Mannen blir innbrakt og får et forelegg på 7000 kroner.