Funnet ble gjort i strandkanten i Höllviken nord for Falsterbo i Sverige etter tips fra en tilfeldig forbipasserende.

Svensk politi rykket ut med kriminalteknikere og rettsmedisinere, men i 21-tiden torsdag ble det konkludert med at det var en del fra et dyr som var funnet, melder den svenske nettavisen 24.Trelleborg.

Partert

Liket av den svenske frilansjournalisten Kim Wall ble mandag funnet ved kysten av Amager i København, men manglet både hode, armer og bein. Dansk politi identifiserte henne ved hjelp av DNA og slo også fast at den 30 år gamle frilansjournalisten var partert.

Den eksentriske dansken Peter Madsen er varetektsfengslet, siktet for å ha drept henne om bord i ubåten han har bygd selv. Wall ble 10. august med på en tur i ubåten for å skrive en reportasje om Madsen.

Madsen hevdet først å ha satt Wall i land etter turen, men endret senere forklaring og sa at hun døde i en ulykke om bord i ubåten. Han erkjente samtidig å ha dumpet liket til sjøs.

Siktelsen mot Madsen lød først på uaktsomt drap, men dansk påtalemyndighet opplyste torsdag at den vil bli skjerpet til overlagt drap og likskjending. Han sitter nå etter eget ønske i isolat.

Ble senket

Dansk politi har funnet blod fra Wall i ubåten, og har også slått fast at det var festet metall til det parterte liket av henne for at det skulle synke.

Dykkere fortsetter å lete etter de savnede kroppsdelene, og det letes også etter klærne hun hadde på seg da hun gikk om bord i ubåten.

Vernepliktige soldater deltar også i letingen langs strendene, først og fremst på sørsiden av øya Amager der torsoen av Wall ble funnet.

Dansk politi har også oppfordret båtfolk, syklister og andre som ferdes i området til å holde øynene åpne.