Det var et mannskap på 12 og 101 passasjerer i flyet, opplyser flyvåpensj Agus Supriatna.

– Nei, nei. Ingen overlevende. Jeg kom akkurat tilbake fra krasjstedet, sier Supriatna på spørsmål fra nyhetsbyrået AFP om han tror noen overlevde ulykken.

Nærmere 50 døde er funnet på krasjstedet og deretter fraktet til et sykehus i byen.

– Knuste kropper

Hercules-flyet tok av like etter klokka 12 lokal tid fra en militærbase ved byen Medan på Sumatra. Om lag to minutter senere styrtet flyet og traff et hotell og flere andre hus i den indonesiske millionbyen.

– Det var veldig skummelt, sier en kvinne ved navn Novi, som jobber ved en skole i nærheten av krasjstedet.

Bilder på sosiale medier viser hvordan en stor folkemengde samler seg rundt det brennende flyvraket, samtidig som ambulanser og brannbiler forsøker å hjelpe skadde og slukke brannen.

Politisjefen i Medan sier mennesker ligger «knust under ruinene av bygninger og restene av flykroppen».

Røyk før styrten

Årsaken til styrten er ikke kjent, men øyenvitner forteller at det så ut som flyet hadde vanskeligheter like før det styrtet.

– Jeg så flyet komme fra der flyplassen ligger, det krenget allerede da, og deretter så jeg røyken, forteller en innbygger.

En militærtalsmann opplyser at de gjenværende åtte Hercules-flyene tilhørende flyvåpenet midlertidig er tatt ut av drift.

Det er ikke første gang det indonesiske flyvåpenet rammes av ulykker. I 2005 ble elleve personer drept da et militærfly av typen Fokker-27 styrtet i en bygning i Jakarta, og i april i år måtte piloten av et F-16 skyte seg ut da jagerflyet tok fyr i luften