Tidligere i år startet restauranten og pizzeriaen Prince Filip midt i Åres mest trafikkerte gate. Midt i et område som har flere barnevennlige utleieleiligheter, er stedet sikkert et populært sted for barnefamilier på dagtid.

Men når mørket senker seg over skimetropolen, skjer det også et sceneskifte i det lille lokalet, skriver op.se.

Ut forsvinner servitører og pizzamenyer, inn kommer strippestang og lettkledde damer. Gardiner trekkes for vinduene, dørvakter stiller seg i døra og plutselig koster det 300 kroner for å komme inn.

Vel inne kan man vandre rundt lettkledde damer og se de samme damene strippe ned til trusen rundt den mobile strippestangen. Vil man ha muligheten for å se mer, må man ut med minst 600 kroner for et privat show, opplyser det svenske nettstedet. Som imidlertid ikke kan fortelle hva et privat show innebærer, da disse utføres i et nabolokale.

- La meg være i fred

Det er Oxana Rebecca Annekäll som står registrert som eier av restauranten/strippeklubben, men flere i Åre mistenker at den kjente strippeklubb-eieren Dragan Bratic har en finger med i spillet. Han omtaler seg selv som «strippkungen» på sine hjemmesider og skal være observert i lokalene ved flere anledninger. Selv hevder Bratic at han bare har solgt utstyr fra en nedlagt klubb.

Den Oxana Rebecca Annekäll ønsket ikke å kommentere forvandlingen som skjer på kveldstid, da op.se tok kontakt.

- La meg være i fred, sa hun og la på røret.