Ett av stedene var i de nyinnflyttede blokkene i Ringve Park på Lade, der beboer Per Kvenild var en av dem som fikk boden brutt opp.

Innbruddene ble oppdaget torsdag og anmeldt til politiet, opplyser Kvenild til Adresseavisen.

- Det er 36 leiligheter i hver av de to blokkene, så trolig har de vært inne i 72 boder til sammen, sier han.

Nytt: Det skal til sammen være 72 leiligheter i de to blokkene.

Flere innbrudd

Torsdag morgen ble det også oppdaget bodinnbrudd på Frostaveien på Buran i Trondheim, der ti boder ble brutt opp, ifølge politiet.

Krimvaktleder Johan Aae ved Sentrum politistasjon sier at de også har fått meldinger om bodinnbrudd to steder på Risvollan og i Vollafallet.

Politiet har foreløpig ikke fått inn oversikter over hva som er stjålet, og hadde torsdag kveld heller ingen mistenkte i saken.

Aae sier at det er sannsynlig at innbruddene har en sammenheng, selv om politiet ikke kan fastslå det. Han sier at dette er saker det er vanskelig å oppklare.

- Med mindre man har vitner eller finner noen spor, så er det vanskelig. Det er også få boder som har kameraovervåking, sier han.

- Brukt skrujern

Per Kvenild sier at de flyttet inn det nye boligprosjektet ved Lade Allé den 9. mai i år, og at de fleste leilighetene ble flyttet inn i etter det. Han sier at dørene til bodene ser ut til å være brutt opp med skrujern, men at de har blitt låst igjen etter besøket.

Ubudne: Innbruddstyvene har klart å bryte opp dørene, og deretter låse de igjen.

- Det vises likevel merker på dørene, sier Kvenild, som sier at de foreløpig ikke vet hva som eventuelt er stjålet fra bodene. Fra hans egen bod hadde to sykler fra Expert fått stå i ro.

- Det spørs om de lette etter sprit eller andre ting, sier han.

Han sier også at det er flere måter de ubudne gjestene kan ha kommet seg inn til bodene på.