Veteranens fremtid i Kolstad var usikker helt frem til nylig.

Backen har tatt på seg jobben som sportslig leder og trener for andredivisjons- og G-18-laget til Tiller, og han var usikker på om det lot seg gjøre å kombinere det med spill i førstedivisjon.

Møttes før helgen

I et møte med Kolstad-ledelsen før helgen falt imidlertid de fleste bitene på plass, og nå blir den tidligere Elverum-backen i klubben minst ett år til.

– Vi blir nok enige. Det sto på at det blir lagt til rette for å kombinere begge deler, sier Nordberg til Adresseavisen.

– Det er selvfølgelig viktig at Kolstad legger til rette for meg. Jeg sa ja til den jobben allerede i vår, så da handlet det om å få det til med tiden, sier han.

Tatt steg i sommer

I går kveld scoret Nordberg tre mål da Kolstad tok seg komfortabelt videre i cupen med seier 29-21 over Charlottenlund. Nå håper Kolstad-trener Stian Gomo å kunne bruke den rutinerte forsvarskjempen som en farsfigur for de unge spillerne på laget.

– I tillegg har Lars tatt steg siden i vår, og er en viktig brikke for vår del. Vi ønsker for alt i verden å ha med Lars i ett år til, i hvert fall. Jeg føler han har potensial til å dominere i førstedivisjon, sier han.

– Han har først og fremst tatt mye mer ansvar etter at Steffen Stegavik dro (til rumensk håndball).

– Han står mer frem i gruppen og er flink til å veilede og bakke opp de andre. Han viser at han har masse erfaring, sier Gomo om Nordbergs sesongoppkjøring.

Tyngre om sommeren

Selv mener Lars Nordberg at han har noe å bevise i Kolstad-drakten.

– Jeg føler jeg ikke fikk vist alt i fjor, og at jeg har mye å gå på. Jeg må tre frem litt da jeg har vært med på mye tidligere. Forhåpentligvis kan jeg gi noen tips til ungguttene, sier han.

Nordberg innrømmer at sommertreningen ikke alltid er like motiverende. Likevel klarer han ikke gi seg med håndballsatsingen.

– Jeg synes det er dritgøy, vet du. Det er det som er problemet. Det er bare sommerperiodene som begynner å gå litt tyngre, men det skjer noe med kroppen når kampene nærmer seg, sier han.

Han vil få muligheten til å leies ut til Tiller fra tid til annen, men kun dersom det passer inn i Kolstads planer.