Underveis i VM har Manchester United-trener og SKY-ekspert Phil Neville hyllet costaricaneren på nettstedet Twitter.

– Jeg så at han skrev til meg. Det er veldig gøy å bli lagt merke til, spesielt når det er fra en så anerkjent person. Jeg jobber hver dag for å bli lagt merke til, og det er gøy å få så mye skrytt som jeg fikk, sier Gamboa.

Storspill i VM

Det er ikke bare Phil Neville som har lagt merke til høyrebacken. Storspillet i VM har ført til at han er et yndig salgsobjekt for klubber rundt om i Europa. De siste dagene har han blitt linket til de engelske klubbene Hull og Derby. Gamboa selv har ikke fått med seg dette, men bekrefter at han skal sette seg ned med agenten for å diskutere fremtiden.

–Jeg vet ikke noe om disse ryktene, men jeg skal sette meg ned med agenten min og se på hvilke muligheter jeg har. Hvis noe bra dukker opp, som både jeg og Rosenborg er fornøyd med, så tror jeg at det tiden er inne for å dra, sier høyrebacken.

Ikke tilbud ennå

Gamboa har ikke fått noen tilbud ennå.

– Jeg er klar til å dra allerede i sommer, men bare hvis det kommer et bra tilbud. Jeg har lyst på nye utfordringer, men jeg har ingenting imot å spille for Rosenborg, poengterer costaricaneren.

– Hvor vil du spille?

–Jeg vil dra til Premier League. Favorittklubben er Manchester United, men jeg tror ikke at jeg havner der. Jeg elsker Premier League, og jeg håper at jeg får spille der, sier Gamboa, som ikke spilte gårsdagens kamp mot Vålerenga.