Foran første kamp i cupvinnercupens åttendedelsfinale mot Iuventa Michalovce i Slovakia sist helg, uttalte trener Geir Tore Leira at europacupen var underordnet seriespill. Likevel maktet laget å reise hjem med kun et ettmålstap. Dermed var sjansene gode før dagens returmøte i Inderøyhallen.

God start

Levanger bestemte seg for å ta tak i kampen allerede fra start av, og anført av Ingrid Sæther ledet gjestene 6-0, før slovakene maktet å score sitt første.

Utover omgangen maktet Levanger å holde ledelsen, og ved pause var stillingen 12-6. Ingrid Sæther scoret fem av Levangers mål før pause.

Trygget seieren

Etter pause var Levangers seier aldri truet. En opplagt Frida Johansson scoret lagets fire siste mål, og sørget for at seieren ble 19-13. Ingrid Sæther ble lagets toppscorer med syv mål.