Det melder Aftonbladet onsdag formiddag, som siterer fra rettsdokumenter i saken.

«Partene er blitt enige om det som kommer frem i tingrettsbeslutningen. De har begjært at enigheten skal godkjennes gjennom en dom», står det i rettsdokumentene, ifølge avisen.

Tvisten går ut på at Trondsen hadde inngått en avtale om å kjøpe en leilighet i Göteborg for litt mer enn ti millioner svenske kroner.

Ifølge selgerne hevdet Trondsen først at han selv skulle bo i leiligheten. Så, like før forskuddet på en drøy million kroner skulle betales i februar, sa han i stedet at planen var å leie den ut på Airbnb, ettersom han hadde et sted å bo.

Selgernes advokater hevder den eneste forklaringen på dette er at Trondsen ønsket å komme seg ut av kjøpsavtalen, ved at han ikke skulle bli godkjent som eier i borettslaget.

Da forskuddet ikke ble betalt, fikk ikke selgerne tak i IFK Göteborg-spilleren. I stedet besluttet de å selge leiligheten til en annen kjøper for 8.750.000 svenske kroner – betydelig mindre enn den avtalte summen med Trondsen.

Da ble Trondsen stevnet for avtalebrudd. Partene inngikk et forlik som medførte at spilleren skulle betale 900.000 kroner.

– Jeg velger å ikke kommentere tvisten. Det er en privatsak for meg, men jeg kan si at jeg har hatt god dialog med klubben min om dette, sier Trondsen i en uttalelse til Aftonbladet.

Til VG melder han ikke annet enn at han ser seg ferdig med saken.

Trondsen er tidligere landslagsspiller og har vunnet den tyrkiske serien med Trabzonspor. I svensk fotball har hans tid så langt vært preget av skader og manglende spilletid.