Etter 17 minutter i regnværet på Nadderud fikk Ari Leifsson kriget inn 1–0 for Strømsgodset.

Islendingens scoring vinner neppe prisen for årets mål, men det holdt til seier for Godset.

– Det føles fantastisk. En tidlig scoring i en kamp som bølger frem og tilbake, i tillegg til at vi reduseres til ti mann ... Det kunne ikke vært bedre, sier målscorer Leifsson til TV 2 etter kampslutt.

For det ble hektiske sluttminutter for Godset:

Syv minutter før fulltid fikk Kreshnik Krasniqi sitt andre gule kort og Godset måtte fullføre med 10 mann.

Stabæk presset på mot slutten og fikk to enorme sjanser ved Mushaga Bakenga – men trønderen fikk ikke ballen mellom stengene.

Godset står med tre strake seirer og ligger på 8.-plass i Eliteserien med 17 poeng - to flere enn Stabæk. Drammenserne ble forrige runde det første laget til å slå serieleder Bodø/Glimt denne sesongen.

Tapet gjør at Stabæk er uten seier på de fire siste kampene.

FRUSTRERT: Mushaga Bakenga fikk flere gode muligheter, men klarte ikke å overliste Viljar Myhra i Godset-buret. Foto: Geir Olsen / NTB