Det som skulle være en enkel pasning på egen halvdel havnet rett i føttene på Declan Rice.

På stillingen 2–0 lot ikke Arsenals rekordsignering seg be to ganger, og klinte ballen rett i det tomme buret.

Og vondt ble til verre for Sánchez da Arsenal var frempå igjen kun få minutter senere.

Arsenal-manager Mikel Arteta gjorde et dobbeltbytte umiddelbart etter reduseringen. En anonym Martin Ødegaard var blant de to som gikk ut, mens Kai Havertz og Leandro Trossard kom inn.

Fem minutter senere slo Bukayo Saka et perfekt innlegg på bakre stolpe, hvor Trossard kastet seg frem og satte inn 2–2. Dermed endte det uavgjort i London-derbyet.

– Jeg synes Arsenal er ganske heldige, sier Viaplay-ekspert Pål André Helland, som mener tabbemålet til Sánchez endret hele kampen.

HELTENE: Declan Rice og Leandro Trossard sørget for Arsenal kjempet seg tilbake til 2–2. Foto: DAVID KLEIN / Reuters / NTB

Trolig er det gjestene som er mest fornøyd med det. Det var et tannløst Arsenal-lag som havnet bakpå tidlig i kampen.

Cole Palmer sendte vertene i føringen på straffespark etter at William Saliba handset før det var spilt et kvarter.

Arsenal skapte absolutt ingenting før pause, og de fikk heller ingen god start på andre omgang.

– Arsenal har vært grusomme i dag, tvitret den tidligere Premier League-spissen Darren Bent på X.

Mykhailo Mudryk vraket Arsenal til fordel for Chelsea i januar. Få minutter ut i andre omgang stormet han ned venstresiden. Han løftet blikket og slo inn, men istedenfor å finne Sterling, dalte ballen ned i det lengste hjørnet.

– Det er en gedigen keepertabbe av Raya. Det skal ikke være mulig å score derfra, sier Helland.

Da så det ut til at Chelsea skulle ta alle tre poengene, men feilen til Sánchez og den påfølgende scoringen til Trossard ødela for vertene. Arsenal er dermed fremdeles ubeseiret i Premier League denne sesongen.