Marerittet tar ingen ende for Aalesund, som står med bare én seier etter seks kamper.

Tidligere denne uken sa keepertrener Frank Mathiesen opp etter 34 år i klubben.

Allerede dagen etter ble det klart at daglig leder Ronny Stokke var ferdig i klubben.

TV 2 meldte om misnøye i spillergruppen og avslørte tirsdag morgen at det hadde vært et oppvaskmøte mellom spillerne og trener Christian Johnsen.

Meinhard Olsen ga Mjøndalen ledelsen på straffe etter et drøyt kvarters spill. Dommeren pekte på straffemerket etter en situasjon mellom AaFK-målvakten Sten Grytebust og Mjøndalens Alie Conteh.

Isaac Atanga brakte balansen i stillingen for Aalesund etter en 65 minutters spill.

Aalesunds Cláudio Braga fortviler mot Mjøndalen lørdag. Foto: Thomas Andersen / NTB

Helt sist

Start står uten seirer og ligger helst sist. 0–0 mot Ranheim hjemme betyr at de gul-sorte står med tre uavgjorte kamper og like mange tap så langt.

Tom Strannegård fikk skulderen ut av ledd etter en drøy halvtimes spill mot Ranheim. Det betydde en svekkelse av Start-laget, som måtte ha forsvarsspilleren Sivert Sira Hansen som reddende engel på streken to ganger.

På den andre siden bommet Mathias Grundetjern på åpent mål etter en retur fra Ranheim-keeper Simen Vidtun Nilsen, som deretter forærte ballen til Start, uten at Alagie Sanyang klarte å score.

Start-spillerne måtte tåle antydning til piping da dommeren blåste av med 0–0.

Tre 16-åringer

Stabæk derimot er i storslag og vant 5–0 over lederlaget i ligaen før helgens kamper, Kongsvinger.

Det ble ikke bedre for Kongsvinger da Harald Holter fikk rødt kort på slutten av 1. omgang.

Starbæk hadde tre 16-åringer fra start: Oskar Spiten-Nysæter, Sebastian Olderheim og Filip Jensen Riise.

Aleksander Andresen gjorde 1–0, Nicolai Næss 2–0 før Bassekou Diabate satte inn nummer tre og fire.

Amerikaneren Thomas Roberts økte til 5–0, og Stabæk valgte å nøye seg med det.