Torsdag kveld møtes lagene på Stamford Bridge.

Etter at Chelseas styreleder og deleier Todd Boehly kom til klubben for under to år siden har Chelsea hatt tre permanente managere.

I tillegg har ingen brukt like mye penger på nye spillere som Chelsea gjorde i fjor sommer. Men kjøpefesten til tross – London-klubben ligger på en foreløpig 12.-plass i Premier League.

På en pressekonferanse ble Erik ten Hag spurt om Chelseas situasjon er et advarende eksempel til Sir Jim Ratcliffe og Uniteds nye deleiere i Ineos.

– Jeg mener man må følge prosessen. Vi har gode, unge spillere som er på vei opp og frem. De er i en veldig god utviklingsprosess, svarer ten Hag ifølge Daily Mail.

I februar kjøpte Ratcliffe og selskapet Ineos 27,7 prosent av aksjene i Manchester United. Ineos-gruppen har tatt over den sportslige styringen i klubben.

Ten Hag ber om tålmodighet.

– Vi er på en god retning og må ta de neste stegene. Ikke forstyrr denne prosessen, er Manchester United-managerens budskap.

Før torsdagens oppgjør ligger United ni poeng bak Tottenham og på femteplass i ligaen.

Laget ble slått ut av gruppespillet i Champions League, og er avhengige av å havne topp fem eller høyere i ligaen om Champions League-hymnen skal spilles på Old Trafford neste sesong.

– Jeg har høye standarder og jeg kommer til å bli skuffet dersom vi ikke kvalifiserer oss. Jeg vet at det kommer til å bli svært vanskelig ettersom vi ikke er i en god posisjon, sier ten Hag.

Dersom det ikke skulle lykkes i serien har ten Hags menn muligheter for Europa League-kvalifisering i FA-cupen. Går de helt til topps der, vil det gi gruppespillplass i Europa League neste sesong.

– Vi ønsker å vinne hver kamp. Det er standarden vi har hos oss. Vi kommer til å fortsette å tro på disse standardene. Det er tilnærmingen til hver kamp. Vi kommer til å kjempe til slutten, fastslår ten Hag.