Resultatet gjør situasjonen enda vanskeligere for det engelske storlaget.

Nå må to ting skje i siste runde for at Manchester United skal gå videre i Champions League:

• Manchester United slå Bayern München på Old Trafford.

• Det ende uavgjort mellom FC København og Galatasaray i Parken.

Både FC København og Galatasaray er ett poeng foran Manchester United før siste runde. De to førstnevnte møtes i Danmark i siste runde. Foto: VG Live

Bayern var allerede gruppevinnere før onsdagens møte med FCK. De var naturlig nok storfavoritter mot FCK, men klarte ikke å vinne.

Nå vil seier til enten FCK eller Galatasaray vil sende Manchester United ut av Champions League.

Hadde Bayern vunnet, kunne United gått videre også med FCK-seier i Danmark i siste kamp. De er nemlig likt på innbyrdes oppgjør. I så fall ville målforskjell blitt avgjørende.

På den annen side: Med FCK-seier i Tyskland ville Manchester United allerede vært ute av Champions League før siste runde.

For danskene var onsdagens resultat viktig: Skulle Manchester United ikke klare å slå Bayern München, vil de gå videre med uavgjort i siste kamp ettersom de har bedre målforskjell enn tyrkerne.

GJORDE VONDT VERRE: Harry Kane fortviler etter et målløst oppgjør. I bakgrunnen ser man den norske landslagsvingen Mohamed Elyounoussi, som var nær matchvinnermål mot Bayern München i sluttminuttene. Foto: ANNA SZILAGYI / EPA / NTB

Med seier i Tyrkia ville United hatt skjebnen i egne hender før siste runde. Slik gikk det ikke.

To ganger scoret Hakim Ziyech på frispark. Begge gangene utmerket Manchester United-målvakt André Onana seg med negativt fortegn.

– Onana har hatt en forferdelig kveld, en kveld han kommer til å være desperat etter å glemme. Han slår ballen inn i sitt eget mål. Katastrofalt, kommenterte tidligere Premier League-spiller Stephen Warnock hos BBC Radio 5 Live.

Manchester United så ut til å ha en sårt tiltrengt seier i sin hule hånd da Scott McTominay økte til 3–1 ti minutter etter pause. Så tabbet seg André Onana seg ut for andre gang i kampen, og få minutter senere hamret Galatasaray inn utligningen.

– Vi slapp inn noen fryktelige mål, innrømmer United-kaptein Bruno Fernandes.

Tabbene føyer seg inn i rekken av stygge keeperinvolveringer i Champions League denne høsten.

– Det er synd fordi han har begynt å se bra ut de siste ukene. Det er i Champions League han har slitt. Det virker som konsentrasjonen ikke er på plass, noe som er det viktigste for en målvakt, sier Manchester United-legenden Paul Scholes, som mener alle tre baklengsmålene var Onanas feil.

Mot Bayern tok Onana på seg skylden for tapet, mens mot Galatasaray på Old Trafford leverte han en fryktelig pasning som endte med straffe imot og rødt kort til Casemiro.

– Det er et kjempebomkjøp. Han er fullstendig ødeleggende for laget sitt, sier fotballekspert Simen Stamsø Møller i TV 2s studio.

Det har aldri skjedd før at et engelsk lag har sluppet inn 14 mål på fem kamper i Champions League. De «knuser» den gamle rekorden med tre baklengsmål.

Onsdagens skjebnekamp var nok et kapittel i Manchester Uniteds berg-og-dal-bane-aktige Champions League-høst:

• 0–1: Alejandro Garnacho hamret ballen i nettaket allerede før ti minutter var spilt.

• 0–2: Bruno Fernandes doblet ledelsen med et fanastisk langskudd etter 18 minutter.

• 1–2: Hakim Ziyech sendte et frispark gjennom muren etter 28 minutter. André Onana tok et steg til venstre og satset på at ballen skulle gå over muren. Det burde han ikke gjort, og da ballen gikk rett i nettet midt i målet.

• 1–3: Scott McTominay økte Manchester Uniteds ledelse ti minutter ut i andre omgang. Da hadde Galatasaray hatt en lang periode med en rekke skuddforsøk både før og etter pause.

• 2–3: André Onana tabbet seg ut igjen. Hakim Ziyech pisket inn et hardt innleggsfrispark. Onana ble litt forstyrret av at Anthony Martial dukket, men det så ikke bra ut da han slo ballen i eget nett.

• 3–3: Ziyech var nok en gang involvert. Han slo en strålende gjennombruddspasning til innbytter Kerem Aktürkoglu, som dempet ballen med et fantastisk førstetouch og hamret den i nettet bak Onana.

På slutten av kampen hadde Manchester United noen eventyrlige muligheter til å sette matchvinnermålet, men bommet gang på gang.

Seksmålskampen føyer seg inn i rekken av kaotiske fotballkamper i Europa denne høsten:

• Bayern – United 4–3

• United – Galatasaray 2–3

• United – FCK 1–0

• FCK – United 4–3

• Galatasaray – United 3–3

I Manchester Uniteds kamper har det blitt scoret totalt 26 mål. I snitt har det blitt scoret 5,2 mål i Uniteds kamper.

Manchester United har nå sluppet inn 33 mål i alle turneringer denne sesongen. Sist gang laget slapp inn så mange mål på de første 20 kampene var i 1962, ifølge Opta.