Ifølge The Athletic punger Manchester United ut 60 millioner britiske pund for den engelske landslagsstjerna. Det tilsvarer rundt 817 millioner norske kroner. Ifølge Fabrizio Romano skal Mount skrive under på en femårskontrakt, med opsjon på ett års forlengelse.

Chelsea har angivelig avvist tre bud på 24-åringen, før det siste budet på 55 millioner pluss fem millioner i tilleggsklausuler skal ha blitt akseptert av London-klubben. Mount har vært i klubben siden han var seks år gammel.

Mount føyer seg i rekka av spillere som har forlatt klubben dette overgangsvinduet. N’golo Kanté, Edouard Mendy og Mateo Kovacic har allerede forsvunnet ut dørene på Stamford Bridge.

For å unngå trøbbel med Financial Fair Play-reglene, må Chelsea kvitte seg med flere spillere før utgangen av juni. London-klubben brukte 600 millioner britiske pund forrige sesong.

Kun den medisinske testen gjenstår for briten, som har vært ute med skade i lengre tid. Han har ikke spilt en kamp for de kongeblå siden kvartfinalen i Champions League mot Real Madrid 18. april.