Det endte i poengdeling på Vitality Stadium, men ikke uten drama.

I siste minutt av overtiden fikk Bournemouth tildelt straffespark da Ryan Christie gikk i gresset i en duell med unggutten Willy Kambwala.

Det så umiddelbart klart ut, men reprisene viste at forseelsen begynte på utsiden av Uniteds 16-meter. VAR måtte se på situasjonen og konklusjonen stilnet hjemmefansen.

Ikke straffe. Avgjørelsen ble omgjort til frispark og det tok ikke Enes Ünal vare på.

• Se situasjonen her!

Bournemouth spilte fletta av Manchester United i første omgang på eget gress, og gikk inn til pause med en fortjent 2–1-ledelse.

Hjemmelaget gikk ut i hundre og tok raskt kommando over kampen. Etter et drøyt kvarter var Kambwala også i en av hovedrollene da Dominic Solanke ydmyket franskmannen. Bournemouths toppscorer sendte 19-åringen på rumpa før han hamret inn 1–0.

Manchester United hadde lite å by på annet enn 1–1-utligningen fra Bruno Fernandes etter en halvtime spilt.

– De spiller en bedriten og elendig første omgang, sier Viaplays Lars Tjærnås etter kampen.

– En fryktelig, fryktelig omgang, følger Steffen Iversen opp med.

Seks minutter senere svarte Bournemouth og tok tilbake ledelsen da Justin Kluivert fikk spasere inn i Uniteds 16-meter og banke inn 2–1.

En uheldig hands fra Adam Smith spolerte likevel seiersfesten for Bournemouth.

Dommer Tony Harrington var ikke i tvil da ballen spratt opp i armen til Smith og pekte kontant på ellevemetersmerket.

Bruno Fernandes satte ballen trygt inn til 2–2.

Men nærmere enn det kom ikke gjestene seier og Bournemouth er ubeseiret mot Manchester United denne sesongen.

Resultatet gjør også at United taper ytterligere terreng i kampen om en plass i neste års Champions League.

Ti poeng er det opp til fjerdeplass – plassen som gir spill i fotballens gjeveste turnering.