Adressa.no gikk rundt på Lade og spurte deltakerne hva deres beste Skandia Cup-opplevelse har vært?

Dina Venn Iversen (11)

Klubb: Hommelvik

Min beste opplevelse: Å få være med på alle kampene og møte de forskjellige lagene. Vi møter flere lag som vi ikke har møtt før, så det er gøy. Vi har tapt de to første kampene, men vi satser på at vi vinner i dag.

Maiken Winge (12)

Klubb: Strindheim

Min beste opplevelse: Det må ha vært diskoteket, fordi det var så mye morsom musikk der og så danset vi mye. Jeg og venninnen min sto og danset macarena og så kom det mange ukjente gutter rundt oss og danset med oss. Det var veldig gøy.

Vegard Marken (13)

Klubb: Byåsen

Min beste opplevelse: Å spille på ordentlige 11er-baner. Det har vi aldri gjort før, så det er veldig morsomt. Jeg spiller ving og på midtbanen og jeg merker stor forskjell fra den banen vi spilte på før. Det blir veldig mye mer løping og jobbing og jeg liker meg bedre nå.

Espen Hyll (16)

Klubb: Utleira

Min beste opplevelse: At jeg scoret to mål i dag mot Byåsen slik at vi gikk videre til A-sluttspillet. Vi kom på andreplass i gruppa og jeg er godt fornøyd med det. Det ene målet var på frispark satt rett i krysset, og det andre skuddet var en del av et lagarbeid. Det er helst sånn det blir mål.

Nora Berg (10)

Klubb: Strindheim

Min beste opplevelse: Å få lov til å spille og ha det morsomt. Jeg synes også det er veldig gøy å score mål og å ha det gøy med lagvenninnene mine på banen. Vi har vunnet alle kampene våre. Vi var med i fjor også, og det er minst like bra i år.

Sander Aleksander (11)

Klubb: Ranheim

Min beste opplevelse: Å være med venner og spille kamper. Kombinasjonen av det sosiale og fotballen synes jeg er bra. Det var også veldig gøy da jeg scoret et veldig bra mål. Det kom på langskudd og var et typisk Gerrard-skudd, hardt og rett fram.

Dina Venn Iversen (11). Foto: Lena Jørgensen
Vegard Marken (13). Foto: Lena Jørgensen
Espen Hyll (16). Foto: Lena Jørgensen
Nora Berg (10). Foto: Lena Jørgensen
Sander Aleksander (11). Foto: Lena Jørgensen