Isak Hansen-Aarøen (19) sin fotballframtid kan ligge et annet sted enn i Manchester United, skal man tro nettstedet United.no.

Nettstedet er kjent for å ha gode kilder i klubben, og rapporterer at tromsøgutten kan forsvinne fra Old Trafford selv om klubben i utgangspunktet ønsker å beholde ham.

Det rapporteres at det mest sannsynlige utfallet er at 19-åringen forlater klubben permanent når overgangsvinduet åpner i januar. Men det utelukkes likevel ikke at Hansen-Aarøen kan bli værende i klubben og får muligheten på førstelaget i siste halvdel av sesongen.

Et tredje alternativ er at kontrakten forlenges, og at 19-åringen sendes ut på lån.

Hansen-Aarøen, som er fast på det norske U21-landslaget, kom til den engelske storklubben allerede som 16-åring, og fikk blant annet spilletid i oppkjøringen. Til tross for at United både har slitt sportslig og tidvis hatt store skadeproblemer, har det likevel ikke blitt spilletid denne sesongen.

Unge spillere som Kobbie Mainoo, Willy Kambwala og Hannibal Mejbri har alle fått sjansen inneværende sesong, men muligheten lar altså fremdeles vente på seg for tromsøværingen.

Skulle 19-åringen forsvinne, melder United.no at klubber i både Belgia, Nederland, Spania og Italia skal være interesserte i Hansen-Aarøen.