– Katrine har det veldig bra, sier Benedicte Løyland, daglig leder i Vipers, til VG.

Torsdag la klubben ut denne meldingen:

«Etter hendelsen under kampen mot Romerike Ravens i går kveld ble Katrine Lunde fraktet til sykehuset for rutineundersøkelser. Hun kom hjem i går kveld og alt står bra til med Katrine. Hun tar seg et par rolige dager. Klubben kommer med en oppdatering ved et senere tidspunkt.»

20 minutter ut i eliteseriekampen mot Ravens måtte Lunde støtte seg til den ene målstolpen før hun la seg på ryggen inne i målfeltet. Vipers-spiller Lois Abbingh kom raskt til. Målvakten fikk etter hvert medisinsk hjelp.

Lunde ble støttet ut av hallen etter tre minutter.

MÅTTE UT: Katrine Lunde ble støttet av Lois Abbingh da hun fikk problemer i onsdagens kamp. Foto: TV 2

– Hun ble bare svimmel, sannsynligvis på grunn av et blodtrykksfall. Men hun er på sjekk på legevakten. Utover det kan jeg ikke uttale meg så mye mer for jeg måtte tilbake på kampen, sa fysioterapeut i klubben Trond Solvang til Fædrelandsvennen.

Tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen fulgte Lunde til sykehuset.

– Det har blitt tatt tester for å undersøke at det ikke er noe annet enn blodtrykksfall. Det er ingen indikasjoner på noe alvorlig og alle prøver er så langt positive, sier sportskoordinator Morten Jørgensen til TV 2.

Vipers er inne i en hektisk periode. Allerede søndag venter Storhamar i toppkamp på bortebane. Neste helg møter Vipers ungarske DVSC Schaeffler i playoff for kvartfinale i Champions League.

Klubben opplyser at det ikke er avklart når kapteinen kommer tilbake på banen.