Likevel skal Horner være til stede når Red Bull torsdag presenterer sin bil for 2024-sesongen – som er en stor begivenhet i motorsportsverden.

Ifølge en rekke medier, som Guardian, planetf1.com og gpblog.com, har Red Bull bekreftet teamsjefens tilstedeværelse. Independent skriver at det er «forventet» at Horner er på plass på lanseringen av 2024-bilen.

Sist fredag ble Horner utspurt av en uavhengig advokat, som er hyret inn av Red Bull for å komme til bunns i beskyldningene.

Red Bull-sjef er anklaget for upassende oppførsel overfor den ansatte, som ifølge Guardian er en kvinne. Detaljer har ikke kommet ut.

Etter at de ni andre Formel 1-teamene allerede har presentert sine nye biler, kommer Red Bull altså torsdag. Førerne Max Verstappen og Sergio Pérez vil begge være til stede.

Det har vært mange spekulasjoner rundt Horners fremtid i Red Bull etter at varslersaken ble kjent den 5. februar. Ifølge flere medier kan det imidlertid ta flere uker før det kommer noen konklusjon i saken.

Ifølge Sky Sports avviser Horner fullstendig beskyldningene og ønsker å bevise sin uskyld.

Horner jobber altså for fullt mens saken er under behandling, melder Sky.

Han har ledet teamet helt siden starten i 2005 og har syv VM-titler for førere og seks gull for konstruktører på samvittigheten i løpet av sine 19 år ved roret.

Den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone står opp for Horner:

– Han er uskyldig inntil det motsatte er beviste, sier Ecclestone til det tyske nyhetsbyrået DPA.

Ecclestone avviser også tidligere mediemeldinger om at han har gitt Horner råd om å trekke seg.