Ikke den travleste kvelden. Kunne tatt ut ferie før pause. Trygg med ballen i beina.

JONAS SVENSSON

Som alltid vilje og intensitet. Kontroll defensivt, det offensive bidraget preget av lite boltreplass.

6

HOLMAR ÖRN EYJOLFSSON

Fikk med seg målgivende i første omgang. Gult kort i andre etter at han mistet ballen og forsøkte rydde opp.

5

STEFAN STRANDBERG

Kontant i avskjeden, herlig blokkering som startet angrepet som ga 2-0. Hadde kontroll på Occean i lufta og var ellers mest synlig som ballsentral.

7

JØRGEN SKJELVIK

Ikke helt venn med ballen, men mer enn god kontroll bakover. Klarte å komme til et par innlegg.

5

MIKE JENSEN

Forsøkte å sørge for at det var tempo i ballen da Odd lå som lavest. Ikke så langt fra en vakker assist etter 65 minutter, men Mikkelsen fikk ikke ballen mellom beina.

5

OLE SELNÆS

Godt innstilt temperament og god jobb som ballvinner. Fikk fyrt avgårde skuddet som ga RBK ledelsen, noe som ble avgjørende for kampen. Fiks.

7

FREDRIK MIDTSJØ

Lette etter plass mellom Odds midtbane og forsvar. Lite å oppdrive. Et par gode initiativ.

5

PÅL ANDRÉ HELLAND

Tidvis litt rusten. Holdt lojalt bredden for å skape rom for Jensen – og litt ut i andre omgang viste han hvor farlig han selv er også.

5

ALEXANDER SØDERLUND

Linket bra opp med Mikkelsen innledningsvis. Deretter fastspent i midtsetet på Odd-bussen fram til han fikset 3-0.

5

TOBIAS MIKKELSEN

Den offensivt mest synlige RBK-spilleren før pause. Kunne og burde scoret. Aktiv og skapende.