Horner har vært under etterforskning av Red Bulls morselskap etter anklager fra en kvinnelig ansatt om upassende oppførsel.

Det skriver motorsport.com.

Red Bull oppnevnte en uavhengig advokat til å se nærmere på saken. Intervjuer har funnet sted med Horner og andre involverte for å få et klart bilde av situasjonen.

Horner har benektet enhver beskyldning. Det har ikke kommet noen offisiell kommentar fra Red Bull siden etterforskningen startet, men det antydes at en avgjørelse kan være nært forestående - kanskje så tidlig som før treningene i Bahrain starter.

Mens det har vært mye usikkerhet rundt saken, har Horner fortsatt i sin rolle som teamsjef. Han deltok på forrige ukes testkjøring i Bahrain og var på fabrikken i Milton Keynes denne uken for å forberede sesongstarten.

Ifølge kilder til motorsport.com er Horner nå på vei til Bahrain. Dette kan tyde på at Red Bull heller mot å frikjenne ham for anklagene, selv om ingenting er endelig avgjort.

Denne artikkelen er laget ved hjelp av AI-verktøy fra Anthropic, og kvalitetssikret av VGs journalister.

Vil du lese mer om førerne, lagene, banene og duellene i 2023-sesongen? VGs store Formel 1-magasin kan kjøpes i vår nettbutikk (fri frakt!)